- En inblick i min vardag!!

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Jennie - 2 februari 2010 18:54

Idag har jag vart till stan och klippt och slingat håret. Skönt att känna sig lite fräsch i knoppen:)) Förhoppningsvis så kanske man ser hyffsad ut tills skruttisen kommer:) 

  

Igår va vi iväg andra gången på föräldragruppen. Vi pratade om lite komplikationer, kejsarsnitt och sen fick vi se en förlossingsfilm. Den va gammal, väldigt gammal...Efter filmen blev det avslappning och sen va tiden slut. Frågade Larsa efteråt vad han tyckte om filmen, det enda han påpekade va att det såg skumt och läskigt ut när huvudet va på väg ut. Så hoppas att han fixar detta nu min go snörp:)

  

Kom på idag att vi har barnvagnen och bilbarnstolen som står på barnens hus och väntar på hämtning. Kom fram till idag att vi ska hämta bilbarnstolen snart nog och sen kan vagnen få stå tills skruttisen är ute. Dom ville  bara ha en dag på sig att sätta ihop den så då känns det onödigt att ha den hemma och slösa på garantitid:)

 

Magen ändrar form dag för dag, speciellt på morgonen ser den jäkligt rolig ut, annars när man ligger på rygg så är det en kula som det brukar men häromdagen såg en "tom" ut:S

Ne nu är det dax att ta tag i disken! *jippi*

Larsa   

Ovido - Quiz & Flashcards