- En inblick i min vardag!!

Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Jennie - 19 februari 2010 19:46

Ja då var sista träffen med föräldragruppen gjord. Hoppas på att några även vill träffas efteråt när vi fått våra bebisar. Trots åldersskillnaden mellan oss alla så tycker jag det har vart en härlig blandning av skojiga människor som verkligen bjöd på sig själva!:)

Idag träffades vi uppe på spädbarnsverksamheten och fick lite information från dom. Efter halva tiden så kom Meja och pratade om faderskap och hur man ska gå tillväga när faderskapet ska godkännas osv. Dock fick vi inte skriva på pappren som vi trodde att vi skulle få göra så det va lite av en besvikelse. Så nu väntar vi tills skruttisen har kommit så gör vi allt på en och samma gång. Enligt henne så va det krångligare att skriva dom före eftersom födelsevikt och personnummer på bebisen skulle vara med i pappren.

 

Snön bara vräker ner, mysigt men nu får det vara nog. Jag älskar snö men nu är det för mycke. Va ingen höjdare att köra från stan och hem i detta väder. Börjar bli jobbigare och köra bil också nu när man har en stor mage ivägen:P Kan inte åka längre bak heller för då når jag inte fram, haha:) Syns inte att vi skottade i morse, men nu får det ligga tills i morgon. Trodde Larsa skulle få slippa åka ner till Gävle idag men icke sa nicke, Jansson hade tur han och slapp åka  

 

Funderar på att börja packa väskan som ska med till BB man vet ju aldrig när det blir dax och när man får lite ont och då ska packa så är väl risken att man glömmer hälften väldigt stor:)

Iofs är väl det viktigaste att ha med journalen från MVC men den har jag ju inte fått ännu. Iofs är det inte hela världen om man glömmer heller, är ju bara att skicka ut Larsa på stan och shoppa;)

 

Ne nu ska jag slänga mig i soffan och kika på Kalla när hon ska försöka sig på en till medalj:)

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards