- En inblick i min vardag!!

Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Jennie - 26 augusti 2010 22:21

Igår mötte jag och Lowa upp Malin och Tindra på stan. Skulle äta lunch på Kina, men då hade dom slutat med lunchmenyn så då gick på på krysset istället och käkade! Sen tog vi en tur på stan och kikade innan det var dax för mig att åka till sjukgymnasten! Trevligt va det!:)

  

Provade en mössa på Lowa, men hon var mer intresserad av att skrik-prata-testa-ljudet-i-affären =)

  

Åkte sen hem och donade lite sen åkte vi till skogen och plockade blåbär, hann plocka ½ liter innan Lowa protesterade och inte ville mer:)

  

Man blir trött av att plocka blåbär:)

  

När vi kom hem badade Lowa och sen var det kväller för henne. Vaknade under natten av att Lowa hostade tills hon nästan kräktes:( Tog upp henne och när det lugnat ner sig så somnade hon om igen. Sen när hon vaknade i morse så var hon lite snorig och rosslig i halsen, sen hostade hon så hon kräktes några gånger...Men under dagens lopp har hon hostat lite grann och nu  ikväll så är hon som vanligt så vet inte vad det var för något...

  

Var och hälsade på mormor och morfar en sväng och satte ner Lowa på en filt och testade bara för skojs skull om hon kunde sitta och tro de elelr en men de gjorde hon:) Satt en bra stund och sen fick hon syn på sina små tår och böjde sig dubbel för att granska dom noga;) Gohöna!

  

Lillhjärtat! <3



  

 

Ovido - Quiz & Flashcards