- En inblick i min vardag!!

Alla inlägg den 22 september 2010

Av Jennie - 22 september 2010 15:33

 Nu va de ett tag sen det skrevs här:) I helgen var vi ner till Ikea, L´s önskan om att åka dit för att slippa vara hemma eftersom han fyllde år. Gjorde några fynd som alltid;) Kikade på badrumsmöbler också , hittade några fina men ska kolla runt mer innan jag bestämmer mig. När vi kom hem så hälsade mormor o morfar på en sväng och grattade L. Efter ett tag rullade dom in en efter en, tji fick L ;) Men han blev jätteglad ändå. Av mig och Lowa fick han nya rallyskor:)

 

I måndags fick jag äntligen testa köra min folkracebil:) Nu är den svaaart och fin:) Ska på en blå rand också tvärs över bilen sen är den klar! Bara det kommer in en stol i den så ska ja testa den riktigt ;) När jag testade den va de bara en dunk att sitta på, som jag höll på att halka av :P

 

Igår va det en härlig dag trots att de regnade till och från. Packade ner Lowa i vagnen och gick ut och började slänga på skräp på vagnen. Rensade carporten från all bråte som blev då vi har bytt altantak och sen dom gamla knutbrädorna och vindskivorna. Va mycke kartonger och skit också som inte kommit längre sen flytten, som snart är ett år sen ;) haha men nu är skiten väck! När L kom hem från jobbet så for vi in på tippen och slängde allt. Så nu har v70n tak över..taket? i vinter;) I garaget står ju en motor till en traktor halvt itu så där kommer ingen bil in.

 

När vi kom hem från stan slängde vi oss lite mat och sen iväg på babysim! Det var dax att dyka denna gång! Marie dök först och då gick det superbra, Lowa såg lite fundersam ut när hon kom upp men sen va hon lika glad som innan:) Sen fick jag testa och dyka med Lowa, vilket resulterade att Lowa fick en kallsup ;) Jag var för seg :P Men det gick bra och hon hostade lite sen va de full fart igen! :) Efter simmet åkte vi på Coop och handlade lite sen hem och göra fika för Lina o Pelle skulle komma och hälsa på:)

 

 

Idag har Anna och Milton vart här och hälsat på! Det var så längesen jag såg Milton och jisses vad han växt! :) Han hade blivit så lång:) Både Lowa och Milton såg förundrat på varandra sen började dom peta lite på varann och sen tappa Lowa tålamådet att lilla på still på golvet och skulle istället upp och hoppa:)

Blev mycke prat och det var så trevligt:)

 

Nu väntar jag bara på att Lowa ska vakna så vi får gå över till Kusin Henning med paket:)

 

Tillsist; Vill man inte ha kontakt med någon är det bättre att säga det rakt ut istället för att säga att man vill fast man struntar i att höra av sig. Lovat en massa och sen bara skiter i det... Så lågt gjort så det finns inte. Illa Illa!

Säger som pappa brukar säga "Det låter stort när katta skiter"

 



Ovido - Quiz & Flashcards