- En inblick i min vardag!!

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Jennie - 1 september 2010 22:28

Klev upp i skaplig tid idag! Käkade frulle och sen drog jag och Lowa oss mot stan. In på Coop, dollar och barnens hus. På barnens hus skulle jag egentligen bara ha refill till blöjhinken men kom ut med en Didriksson overall och skedar också:) Overallen va skitfin! Lowa va så fin i den! Lite stor ännu men är ju ett tag kvar innan snön kommer så hon får växa på sig:) Klagade även lite på barnvagnen, känns som att en barnvagnsjävel för 8000 papp ska hålla liiite bättre, men ack va fel man hade. Hjulen åker lite som dom vill sen är det glappt lite här och där. Skitsaker! Men skulle åka in med den så skulle dom kika och gå igenom den ordentligt... Men hur fasen ska man klara sig en dag eller två utan vagn då? Är ju den hon sover i på dagarna, då hon somnar när är ute och går... hmm.. jaja bara den blir lagad så...

 

När vi kom hem så käkade vi lunch, Lowa fick smaka lite gröt och till efterrätt fick hon lite katrinplommonpuré så hon skulle få fart på kistan... Vilket hon också fick :P

 

Efter lunchen så kom pappa och hälsade på, drack kaffe och pratade lite. Är så skönt att på träffa pappa lite på tu man hand ibland och prata om saker och ting. Egentid med pappa behövs trots att jag är 23:)

 

När pappa åkt så somnade Lowa och jag började städa! Som vanligt när jag städar så kommer jag alltid på nå mer projekt när jag väl håller på så jag möblerade om och sen fortsatte jag riva tapeter i Lowas blivande rum. Kommer bli kanon när det är klart!:)

 

Har även tvättat och grejat!:)

 

I morgon väntar ett besök på BVC, Lowa ska vaccineras, vägas och mätas. Kl 11 ska ja till Åsa och kl15 ska alla som jobbade i sommar träffas på kungsgatan och fika tror ja de va:)  Trevligt! Fullspäckad dag även i möra, de gillas!:)

 

Sen ska det klippas gräs, blommor som gjort sitt ska slängas, städa upp i garaget, åka med grejer på soptippen, fortsätta riva tapeter, tapetsera och måla... ja de finns att göra;) Listan kan göras lång!

 

Nu en välbehövd dusch och sen krypa ner i sängen!:)

 

 

Av Jennie - 1 september 2010 10:03

I helgen var vi uppe i Ljusdal på tvådagars folkrace. Gick skapligt för Larsa dock ingen final. Har haft en trevlig helg! I helgen som kommer är det folkrace i Bollnäs. Efter den dagen hoppas jag att vi har en till bil med hem! :)

 

Igår var vi på babysim igen! Lowa var som en liten fisk:) Förra gången fick hon några kallsupar och tyckte inte att det var nå roligt, dock på slutet tyckte hon de va kul. Så var inte fallet igår, hon doppade ner ansiktet i vattnet, kikade sen upp och spottade och fräste så vattnet yrde :) Vi badade i ca 15-20 min denna gång, trots det så va Lowa pigg och glad i duschen efteråt sen i bilen hem däckade hon. Vaknade när jag parkerade på gården sen låg hon och skrek ett tag i sängen innan hon somna om sen sov hon till 22 och sen somnade hon om:) Det tar på krafterna att bada:)

 


Ovido - Quiz & Flashcards