- En inblick i min vardag!!

Alla inlägg den 14 maj 2010

Av Jennie - 14 maj 2010 23:15

I tisdags var det återträff med föräldragruppen. Det var roligt att se allas underverk! Sjukt ändå att vi för ca tre månader satt där med våra magar i vädret och nu denna gång satt alla där med sina bebisar:) Synd att inte alla var där men va jätteroligt ändå:) Skönt att allas förlossningar hade gått bra, dock inte smärtfritt:)

Den 25 ska vi få lära oss babymassage, det ser jag verkligen fram emot! Kan vara bra om tösabiten skulle få ont i magen eller så:)

Efter återträffen var det dax för ett besök på BVC, Lowa hade gått upp och väger nu 4465g och är 56 cm lång:) Har enbart ammat henne sen vi var där sist och hon hade gått upp 410g sen dess så det är kanoners!:)

Annars har denna vecka vart lugn, förutom att vi har borstat en del på huset. Började vid altanen så vi kan måla och göra klart så vi får dit utemöblerna snart:) Syrrans pojkar var med och hjälpte till, dom var så duktiga så! Längtar tills det ska målas, det är betydligt roligare en detta evighetsgöra vi håller på med nu.

I morgon blir det ett besök på Byggmax i Hudik, ska inhandlas lite virke och tak till kåken!:)

Måste ju bara nämna att förra helgen gjorde Larsa rejält bra ifrån sig på folkracetävlingen som va på flygstaden. 2a,2a,3a. Räckte inte till final men va jäkligt bra ändå:)  

Dax att slänga sig i säng och göra Lowa sällskap:)

  Lowa - Larsa

Ovido - Quiz & Flashcards